Elisa Home Sdn Bhd ("Elisa Home") adalah anak syarikat 100% milik penuh Spring Art Holdings Berhad ("Spring Art") yang bergabung pada 12 November 2020. ELISA membawa maksud

E-dagang Hidup Dalam Seni Musim Bunga”.

Elisa Home Sdn Bhd membekalkan perabot siap dipasang ("RTA") seperti meja belajar, peti, tempat tidur malam, rak buku dan lain-lain untuk memenuhi setiap pelanggan untuk memuat pasaran melalui platform penjualan kami sendiri dan juga rakan e-dagang lain seperti Lazada dan Shopee di Malaysia.

Pada masa ini, Spring Art Industries Sdn Bhd adalah pembekal tunggal untuk Elisa Home Sdn Bhd. Ini adalah pertama kalinya Spring Art terlibat dalam menjalankan perniagaan e-dagang perniagaan-kepada pengguna ("B2C"). Kami percaya bahawa strategi pemasaran B2C baru adalah trend perniagaan yang bergerak maju.

Kami mempunyai reputasi yang kuat dalam industri perabot kerana falsafah kerja kami. Objektif kami mencabar kami untuk mengekalkan komitmen kami untuk melaksanakan apa yang kami janjikan. Ini memberikan asas kepada prinsip kami dalam produk berkualiti dan peringatan berterusan bagi kami untuk melakukan perkara yang betul dengan cara yang betul. Dengan kawalan dan pengaturan tenaga kerja dan pengeluaran besar-besaran, kami dapat menghasilkan produk dengan harga yang kompetitif.